Sve probleme mogu da rešim jednim kreditom u iznosu od . Kredit želim da otplatim na mesečnih rata. Moji mesečni prihodi su . Imam godina.
Moje mesečne obaveze RSD. Moje mesečne obaveze EUR.


Double click to edit calculator result component

   Prikazani rezultati na osnovu podataka koje ste uneli u kreditni kalkulator mogu se koristiti isključivo u informativne svrhe i ne proizvode obavezu banke da pruži bankarsku uslugu. Računica se prikazuje u skladu sa Opštim uslovima poslovanja i banka zadržava pravo da izmeni odredbe navedenog dokumenta. Banka donosi odluku o pružanju bankarske usluge u skladu sa uslovima koji su navedeni u Opštim uslovima poslovanja, na osnovu procene kreditne sposobnosti.

   U skladu sa Zakonom o zaštiti korisnika finansijskih usluga želimo da Vam skrenemo pažnju da pružanje bankarske usluge koja je indeksirana u stranoj valuti nosi određeni kursni rizik. U slučaju jačanja dinara iznos mesečne rate će biti manji, dok će u slučaju slabljenja dinara iznos mesečne rate kredita u dinarskoj protivvrednosti biti veći.

   *Nudimo Vam da Zakažete sastanak kako bismo pronašli alternativno rešenje, budući da ovaj tip kredita ne može biti odobren na osnovu parametara koje ste uneli u kalkulator.

   Neophodna dokumentacija

   POTVRDA O ZAPOSLENJU I ADMINISTRATIVNA ZABRANA SA PRENOSOM ZARADE PDF 165 kB PREUZMITE
   POTVRDA O ZAPOSLENJU I ADMINISTRATIVNA ZABRANA BEZ PRENOSA ZARADE PDF 158 kB PREUZMITE
   Mobile Phones
   M Banking

   Obavite bankarske transakcije bilo kad i bilo gde, od kuće, na poslu, dok ste u šetnji po gradu ili na pauzi za ručak, u zemlji i inostranstvu. Sa elektronskim bankarstvom UniCredit Banke sve je mnogo lakše.

   ili ili

   Kontakti

   Kontakt centar
   + 381 11 3777 888
   Pozivanje ovog broja se naplaćuje po ceni lokalnog poziva sa bilo kojeg mesta u Srbiji
   Sedište banke
   Rajićeva 27-29,
   11000 Beograd
   O nama

   Kursna lista

   EUR
   Strana valuta
   Srednji kurs
   Sve valute
   Spinning wheel animation

   Loading