Finansijske institucije

Posebna struktura u okviru UniCredit-a – Finansijske institucije (FIG) – predstavlja jedinstvenu tačku pristupa za uspešne i ambiciozne kompanije koje žele da unaprede svoje poslovanje na međunarodnom tržištu.

FIG je usmeren na obezbeđivanje sveobuhvatne usluge za finansijske institucije olakšavajući višeproizvodne, međsektorske i međuregionalne usluge – od upravljanja gotovinom, finansiranja trgovine, čuvanja hartija od vrednosti i brokerskih usluga za tržišta kapitala kao i savetovanje.

Kao odeljenje koje ima globalnu pokrivenost sa glavnim kancelarijama u Beču (Austrija i Centralnoistočna Evropa), Minhenu (Nemačka i Severna Evropa), Milanu (Italija i Južna Evropa), Parizu (Francuska), Njujorku (Amerika) i Hong Kongu (Azija), imamo pristup svim vodećim finansijskim institucijama aktivnim u našim ključnim tržištima.


Finansiranje

Raznovrsna ponuda proizvoda Finansiranja proteže se od najosnovnijih bankarskih finansijskih proizvoda do složenih finansijskih rešenja. Kao vodeća finansijska institucija u ovoj oblasti u Centralnoj i Istočnoj Evropi, UniCredit ponosno pomaže mnogim finansijskim institucijama kao svojim klijentima u snalaženju na međunarodnom i domaćem tržištu kada je reč o kreditma i obveznicama.

Dugoročno finansiranje
Banka obezbeđuje dugoročno finansiranje preduzeća sa održivim poslovnim modelom uz minimalni zahtev za instrumentima obezbeđenja.
Kratkoročno finansiranje
Finansijski proizvodi koje banka nudi su skrojeni u skladu sa višegodišnjim iskustvom u servisiranju potreba malih, srednjih i velikih preduzeća.

Transakciono bankarstvo

UniCredit je evropski lider u pružanju usluga transakcionog bankarstva za finansijske institucije.
Na raspolaganju vam je široka paleta proizvoda, od upravljanja gotovinom, E-bankinga, finansiranja trgovine, sve do dokumentarnog poslovanja i kastodija.

Transakciono bankarstvo
UniCredit Banka Srbija je lider na tržištu kada je u pitanju dinarski kliring.
Upravljanje gotovinom
Nudimo klijentima razne vrste standardnih i prilagođenih tekućih računa.
Finansiranje trgovine
Naše kolege imaju značajno iskustvo u oblasti finansiranja trgovine kao i transakcijama dokumentarnog poslovanja.
Kastodi poslovanje
UniCredit Banka stoji na raspolaganju klijentima svojim profesionalnim i posvećenim timom sa velikim međunarodnim iskustvom.

Finansijska tržišta

UniCredit Banka omogućava finansijskim institucijama pristup finansijskim tržištima, i nudi širok spektar proizvoda i usluga. Kao vodeća bankarska grupacija u regionu Centralne i Istočne Evrope našim klijentima nudimo ekspertizu u oblasti depozita, deonica, obveznica i brokerskih usluga.

FX i kamate
Korporativni klijenti mogu izvršiti kupovinu ili prodaju deviza po najpovoljnijim tržišnim uslovima.
Investicioni proizvodi
Kupovina državnih obveznica preko UniCredit banke.
Depoziti
UniCredit Banka nudi klijentima mogućnost kratkoročnih (overnight) depozita.

Investiciono bankarstvo

UniCredit olakšava pristup tržištima kapitala zahvaljujući jednoj od najkonsolidovanijih mreža Investicionog bankarstva u Evropi. Oslanjamo se na blisku saradnju između Menadžera za vezu i specijalizovanih timova iz Minhena, Beča i Londona.

Tržišta kapitala
UniCredit Savet Korporativnih Finansija je jedan od vodećih savetodavnih tela u Srbiji.
M&A
UniCredit Corporate Finance Advisory, jedan od vodećih savetnika u CIE u ovoj oblasti.
Brokersko dilerski poslovi
UniCredit Banka svojim klijentima nudi usluge posredovanja u trgovanju kako na primarnom, tako i na sekundarnom tržištu.
Mobile Phones
M Banking

M banking usluga je trenutno dostupna samo za fizička lica.

ili ili

Kontakti

Sedište banke
Rajićeva 27-29,
11000 Beograd
Pošaljite upit

Kursna lista

EUR
Strana valuta
Srednji kurs
Sve valute