Upravljanje gotovinom

Nudimo klijentima razne vrste standardnih i prilagođenih tekućih računa kako bi mogli bezbedno da drže svoja novčana sredstva u svim valutama koje se nalaze na spisku banke.

Nakon svakog plaćanja i primanja uplate, šaljemo informaciju o raspoloživom stanju vlasniku računa. Korišćenjem naših elektronskih servisa sve transakcije mogu biti izvršene bez zastoja sa trenutnim uvidom u stanje.

Ova usluga omogućava klijentima da drže svoja novčana sredstva sa posebnom namenom na odvojenom računu. Izvršenje naloga sa povereničkog računa može biti inicirano tek po odobrenju banke i treće strane, u skladu sa ugovorom koji reguliše račun.

Naša jedinstvena Pa.Re.To. usluga vam omogućava da uštedite značajan deo vremena koji se odnosi na administrativne poslove. Za veliki broj kompanija, ručno rasknjižavanje priliva predstavlja značajno opterećenje u svakodnevnom poslu.

Tokom ovog procesa moguća je situacija da je neophodno da se analiziraju i uporede podaci klijenta i izvodi banke na nivou svake pojedinačne transakcije kako bi se utvrdilo za koju fakturu ili od kog kupca je primljena uplata.

UniCredit Pa.Re.To. usluga pruža integrisano rešenje, svodeći vreme potrebno za analizu i knjiženje priliva na minimum.

Web
Chat
Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo