Kad je važno

mogu i od kuće

Koristite mBanking expert aplikaciju, bez odlaska u ekspozituru.

 • Plaćanje računa

 • Uvid u transakcije

 • Manjačnica

 • Interni transferi

Detaljnije

Bankarske usluge bez odlaska u ekspozituru

Zdravlje i sigurnost naših klijenata i zaposlenih su naši ključni prioriteti.

Želimo da vas obavestimo  da je UniCredit Banka preduzela sve neophodne mere u cilju prevencije i sprečavanja širenja virusa COVID 19, u skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije i Svetske zdravstvene organizacije.

U skladu sa navedenim, preporučujemo vam da smanjite broj odlazaka u ekspoziture i da korisite našu mBanking expert aplikaciju.

mBanking expert aplikcija omogućava bezbedan i brz pristup računima, obaveštenjima i informacijama iz banke, kao i potpunu kontrolu nad vašim finansijama bez obzira na radno vreme ekspozitura.

Na raspolaganju su Vam:

 

 • Uvid u stanje i transakcije po svim računima, kreditima i platnim karticama (debitnim i kreditnim), podaci, transakcije, obaveze
 • Pregled dokumenata
 • Sve vrste plaćanja u domaćem platnom prometu, uključujući i instant plaćanja
 • Prodaja i kupovina valuta iz kursne liste
 • Lociranje najbliže ekspoziture i bankomata, u zemlji i inostranstvu
 • “Skeniraj i plati” – slikanje podataka sa uplatnice, bez ručnog unosa podataka
 • Logovanje uz pomoć skeniranja otiska prsta, bez unošenja PIN-a
 • Brza provera stanja na računu bez logovanja u aplikaciju
 • mKeš - podizanje novca sa bankomata bez kartice
 • Blokada i podešavanje dnevnih limita za kreditne kartice
blokada kartica

Blokada kartica

Ukoliko želite da blokirate karticu jer sumnjate da ste je izgubili ili da privremeno onemogućite njeno korišćenje, to možete učiniti putem aplikacije. Karticu možete ponovo aktivirati na isti način. Ukoliko mislite da je došlo do zloupotrebe, savetujemo vam da pozovete naš Kontakt centar na telefon 011/3777 888

*U slučaju kada banka blokira karticu, nećete imati mogućnost da je sami aktivirate.

 

limiti po kreditnim karticama

Limit za potrošnju po kreditnim karticama

Dnevni limit za potrošnju po kreditnoj kartici možete povećati ili smanjiti, jednokratno ili trajno. Ukoliko odaberete opciju da limit promenite na jedan dan, Vaš limit će se narednog kalendarskog dana vratiti na osnovno podešavanje. Limite možete da podešavate za različite kanale – za bankomate, prodajna mesta ili plaćanja preko interneta. Tako na primer, ukoliko ne koristite opciju plaćanja putem interneta, možete da isključite taj kanal tako što ćete kao limit staviti nulu. Međutim, ukoliko se u nekom trenutku odlučite za online kupovinu, dovoljno je da limit promenite na željeni iznos.

Sva podešavanja – blokada i deblokada, kao i promena limita su aktivna čim sačuvate izmene u aplikaciji.

Ukupan limit po svim kanalima za korišćenje kreditne kartice na dnevnom nivou je 500.000 dinara, stoga pojedinačni limiti u zbiru ne mogu da premaše ovaj iznos. 

Izmena dnevnih limita je moguća isključivo u okviru odobrenog kreditnog limita po kartici.

Aplikacija je dostupna za sve uređaje sa Android ili iOS operativnim sistemom, a za korišćenje mBanking aplikacije možete da se prijavite u bilo kojoj ekspozituri UniCredit Banke. 


Ukoliko ste već prijavljeni za ovu uslugu, mBanking možete aktivirati bez dolaska u ekspozituru prateći korake sa slike.

 

mKeš opcija će Vam u par jednostavnih koraka omogućiti da podignete novac bez kartice


mToken je funkcionalnost u okviru mBanking aplikacije koja služi za generisanje jednokratne lozinke za identifikovanje korisnika prilikom korišćenja eBanking aplikacije obezbeđujući bezbedan, jednostavan i brz način finasijskog poslovanja.

Uz pomoć mTokena možete pristupiti eBanking aplikaciji i potpisivati naloge za plaćanje. 

Za rad mTokena nije potrebna internet konekcija.

mBanking expert

Zanima vas koliko mesečno trošite na hranu, kozmetiku, garderobu? Ništa lakše, u pola dana, u pola noći naša mBanking expert aplikacija pravilno kategoriše sve vaše troškove. Sve što treba da uradite je da brzo pretražite transakcije po ključnoj reči, kategoriji ili iznosu. Vaš savetnik je tu da vam pomogne da uštedite za neko lepo putovanje, novi televizor ili najmodernije patike!

Vaše finansije iz drugog ugla

Da li uživate u danu provedenom u udobnosti svog doma, jer ste rešili da jedan dan posvetite samo sebi? A, onda se setite da morate do banke da biste platili račun za telefon…Samo se opustite i ne brinite, jer su tekući i štedni računi, kreditna kartica, dozvoljeno prekoračenje, kredit i obaveštenja od sada dostupni u vašoj mBanking expert aplikaciji!

Podrška u svakom trenutku

Vaš finansijski savetnik, kao i naša aplikacija, su na raspolaganju kada god vam to zatreba! To ste znali, zar ne? Ali sada zahvaljujući čet opciji naša podrška i pomoć su vam dostupni u svakom trenutku, bez obzira na radno vreme banke.

Uputstvo za korišćenje mBanking expert aplikacije i mTokena

Preuzmite pdf za više detalja

UCB_MBANKING_UPUTSTVO PDF 4 MB Preuzmite
Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo