eBanking

Plaćam brzo i lako

Uredite svoj život tako da Vaše slobodno vreme pripada samo Vama!
Sami izaberite kada ćete plaćati račune za TV, struju ili telefon. Upravljajte svojim finansijama 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji, sa eBanking aplikacijom UniCredit banke.

Koliko košta Vaše vreme?

Uvid u stanje po računima, pregled transakcija, plaćanje računa, menjačnica, dokazi o izvršenom plaćanju i komunikacija sa bankom nikada nije bila lakša

Koristeći elektronsko bankarstvo na raspolaganju su Vam sva plaćanja u domaćem platnom prometu uključujući i instant plaćanja, kao i informacije o svim računima i bankarskim proizvodima koje koristite. Komunikacija sa bankom preko elektronskog bankarstva pruža mogućnost dobijanja izvoda i drugih dokumenata. Sve funkcionalnosti elektronskog bankarstva su kreirane prevashodno sa ciljem da uštede Vaše vreme i novac.

Elektronsko bankarstvo možete koristiti sa svakog računara koji poseduje bilo koji operativni sistem sa dostupnim pristupom internetu. Pretraživač koji koristite u tu svrhu bi svakako trebao biti što novije verzije kako bi korišćenje aplikacije bilo sigurno uz najbolje moguće iskustvo.
Spisak podržanih verzija pretraživača:


Podržane verzije pretraživača:


·        Google Chrome – sve verzije nakon verzije 50

·        Firefox – sve verzije nakon verzije 31

·        Safari – sve verzije nakon verzije 6

·        Opera – sve verzije nakon verzije 36

·        IE9, IE10, IE11 – sve verzije nakon verzije TLS v1.1 (e.g. IE9 SP2)Raspoloživost nije ograničena i aplikacija je dostupna tokom celog dana, bez obzira na neradne dane. Sve potrebne informacije korisnici dobijaju nakon registracije za uslugu u bilo kojoj našoj ekspozituri, dok je za sve dodatne informacije na raspolaganju je i Kontakt centar putem telefona 011 3777 888. Pristup je moguć sa bilo koje lokacije, ali Vam ipak savetujemo da koristite pouzdane računare i ranije poznate internet konekcije.Za bezbedan pristup eBanking aplikaciji, neophodno je korišćenje mTokena, koji služi za generisanje jednokratne lozinke za identifikaciju i potpisivanje naloga za plaćanje.

mToken je funkcionalnost za koju nije potrebna internet konekcija, a koja se nalazi u okviru mBanking aplikacije.

Više o pristupu mBanking aplikaciji možete pronaći ovde.   

Ukoliko se opredelite za mobilni token, a posedujete stari (hardverski) token njega više nećete moći da koristite.

Spinning wheel animation

Loading