Skip to main content

Dnevni limit na ATM i POS terminalima

Dnevni limit na ATM

Dnevni limit na POS terminalima

Dnevni limit transakcija

Minimalna mesečna uplata

Plaćanje na 3 ili 6 rata

Plaćanje na 12 rata

Redovna RSD kamata za klijente koji primaju zaradu preko računa u UniCredit Banci

Osiguranje

booking

UniCredit Banka i Booking.com vam poklanjaju

Ostvarite do 4%* povraćaja novca na Mastercard® poklon kartici UniCredit Banke plaćanjem aranžmana FLEXIA Mastercard kreditnom karticom ili ostalim Mastercard kreditnim karticama UniCredit Banke na sajtu Booking.com.

Lagune Delfi Cineplexx

Kada jedna sreda postane sreda za dvoje

Plaćajte beskontantnom Mastercard karticom UniCredit Banke svake prve srede u mesecu, u bioskopima Cineplexx i knjižarama Delfi i Laguna, i uz svaku kupljenu kartu ili knjigu dobijate jednu besplatno*

*Bioskopske ulaznice kupljene tokom promotivnog dana treba da budu iskorišćene istog dana, na teritoriji Srbije. Za kupovinu u iznosu od najmanje 500 dinara na poklon se dobija knjiga sa Lagunine top liste, u knjižarama Delfi i Laguna. Akcija traje dok traju zalihe.

Late Night Shopping

Late Night Shopping

Ostanite budni i ostvarite 10% popusta za kupovinu određenih artikala na onlajn prodavnici  eKupi.rs uz pomoć Mastercard i Maestro kartica. Promotivne akcije traju tokom marta, aprila i maja, od 24. do 26. marta, od 7. do 9. aprila, i od 5. do 7. maja.

rate

Kupujte na rate bez kamate

Za sve korisnike Mastercard® i DinaCard kreditnih kartica, obezbedili smo dodatnu pogodnost – kupovinu na rate i to bez kamate!

Sve naknade su promenljive u odnosu na promenu godišnje stope rasta potrošačke cene (podatak se zvanično objavljuje na sajtu NBS - www.nbs.rs )

Mobile Phones
M Banking

Obavite bankarske transakcije bilo kad i bilo gde, od kuće, na poslu, dok ste u šetnji po gradu ili na pauzi za ručak, u zemlji i inostranstvu. Sa elektronskim bankarstvom UniCredit Banke sve je mnogo lakše.

ili ili
Spinning wheel animation

Loading