Održivost

Detaljnije

Održivo poslovanje

Stvaramo opipljivu vrednost za sve naše zainteresovane strane pružajući stvarna rešenja za stvarne potrebe. To je ono što podrazumevamo pod bankarstvom. Mi smo Jedna banka, Jedna UniCredit - jednostavna, uspešna panevropska komercijalna banka sa potpuno priključenom Korporativnom i investicionom bankom (CIB), koja pruža jedinstvenu zapadnu, centralnu i istočnu evropsku mrežu našoj širokoj i rastućoj franšizi klijenata. U skladu sa našim vrednostima, etikom i poštovanjem, posvećeni smo tome da činimo pravu stvar za sve naše deoničare, klijente, kolege, zajednice i životnu sredinu, kako bismo bili sigurni da UniCredit ostaje panevropski pobednik.

Strategija održivog poslovanja

 

U UniCredit-u smo i dalje u potpunosti posvećeni stvaranju održivih vrednosti za sve zainteresovane strane. Naša posvećenost da uvek „radimo ispravno“ je naš vodeći princip za interakciju sa svim našim zainteresovanim stranama, kako bismo postigli održive rezultate.

Naše vrednosti nas ujedinjuju i definišu kulturu naše grupe, kako donosimo odluke i kako na njih delujemo. Kao jedan tim, jedan UniCredit, uvereni smo da su naše dve vrednosti, etika i poštovanje, predstavljaju ono što je najvažnije za Grupu i za sve naše zainteresovane strane danas;

Naš set obaveza i ciljeva koji pokrivaju zaštitu životne sredine, socijalnu politiku i upravljanje (ESG) pokazuju kako je održivost deo DNK naše Grupe i koja je u potpunosti integrisana u naše poslovne strategije.

Web
Chat
Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo