Radite sa nama

Karijera u UniCredit Banci

Tržište rada se u stalno menja. 

Svi su u potrazi za najboljim mestom za rad, mestom gde su njihove ideje važne.

U UniCreditu, mi ulažemo u vaš talenat. Mi obezbeđujemo prijateljsko radno okruženje u kojem su važne lične vrednosti i koje su od ključne značaja za promene.

Za nas je važna ravnoteža između kancelarije i života van nje. U UniCreditu, iza svake koleginice i svakog kolege je osoba koja se podstiče da prihvati svoje strasti i ostvari svoje ciljeve, kako na poslu, tako i izvan njega. 

Vi možete da budete deo horizonta koji gradimo zajedno, u jednoj velikoj međunarodnoj grupi, gde se različitost smatra bogatstvom.
Imate šansu da ostvarite svoju ambicije, napravite razliku.
Da učinite ono što je važno.

pogodnosti

Naši zaposleni su naša najveća vrednost, koja doprinosi našoj zajednici svojim iskustvom, veštinama i perspektivama.
Verujemo da njihovo blagostanje ima pozitivan uticaj na naše klijente i zajednice u kojima poslujemo. Stoga je i naša misija da podstaknemo najbolje u ljudima kroz prijateljsko radno okruženje.

Težimo da uspostavimo balans između poslovnog i privatnog života inovativnim inicijativama kao što su skraćeno i fleksibilno radno vreme i Smart working koncept. Podržavamo ih tokom izazova i pronalazimo rešenja koja će probuditi ono najbolje u njima kako u poslovnom, tako i u privatnom životu.

Zato što su oni mnogo više od zaposlenih.

Naš dinamičan, snažan i preduzetnički duh nam omogućava da se odlučno suočimo sa svakim izazovom. Razmišljamo agilno kako bismo pronašli pametna i jednostavna rešenja za kompleksne probleme.

Vodimo se inovacijom je u svakom aspektu našeg rada jer verujemo da je razmišljanje unapred od ključne važnosti za napredak.
Stalno inoviramo način na koji poslujemo kako bismo izgradili našu budućnost zajedno.

Zato što svi značajno doprinosimo našem zajedničkom uspehu.

Naša šarenolika zajednica nas inspiriše da sarađujemo, rastemo i inoviramo tako što okupljamo različite talente, veštine, iskustva i perspektive u okviru naše Grupe. Ona nas uči da budemo otvoreniji, puni poštovanja i tolerantniji.

Stoga negujemo kulturu inkluzije, koja je ključna za ostvarivanje održivih rezultata. Da bismo maksimalno iskoristili raznolikost, podstičemo globalnu saradnju i timski rad, kako kroz različite sektore, tako i kroz različite zemlje.

Takođe smo razvili Global Mobility Program za naše zaposlene koji žele privremeno da se presele u inostranstvo.
Mi smo svi  ujedinjeni u različitosti, jer svaki glas, kultura i iskustvo obogaćuju našu zajednicu: Jedna banka, jedan UniCredit.
Zato što različite ideje pokreću.

Mi omogućavamo našim ljudima da rastu podstičući njihov jedinstven potencijal i investirajući u njihov profesionalni i privatni razvoj.
Da bismo uspeli u ovome, obezbedili smo mogućnosti za učenje i razvoj kroz praktična iskustva, međusektorske obuke i umrežavanje.

Osim toga, prepoznajemo i podstičemo liderski potencijal i napredak u karijeri kroz različite razvojne programe širom Grupe. Mi inspirišemo i izazivamo naše ljude da idi preko svojih očekivanja, kako bi nadmašili i ostvarili još više ciljeve.

Zato što možeš da napraviš pravu razliku.

Pišite nam na:

"Jobs & Career" UniCredit Bank Srbija a.d, Rajićeva 27-29 11000 Beograd, ili putem kontakt forme

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo