Radite sa

nama

#uradipravustvar

Mi, u UniCreditu, verujemo u to da budemo Banka za sve što vam je važno. Zajedno sa našim zaposlenima posvećeni smo svemu što je našim klijentima važno, što je našoj zajednici i našim kolegama važno, a to podrazumeva kreiranje rešenja koja su prilagođena stvarnim potrebama, kako bi se ostvarili opipljivi rezultati.

#uradipravustvar je srž onoga šta smo i šta želimo da budemo. To je obećanje koje UniCredit daje svojim sadašnjim i budućim zaposlenima.

Šta #uradipravustvar predstavlja?

Gradimo našu budućnost zajedno

Svi doprinosimo našem zajedničkom uspehu. Način na koji radimo usmeren je na pronalaženje jednostavnih rešenja, kao odgovor na kompleksne izazove, sa odlučnošću, kreativnošću i inovativno, jer mi to možemo.

Ujedinjeni smo u poštovanju različitosti

Naša kultura inkluzije inspiriše nas da sarađujemo i rastemo na globalnom nivou, deleći različita iskustva, Svaki glas, kultura i perspektiva obogaćuje našu zajednicu: Jedna banka, Jedan UniCredit.

Podstičemo najbolje u našim ljudima

Naši ljudi su naše najveće blago, mnogo su više od naših zaposlenih. Podržavamo balansiranje između privatnog i poslovnog života, stvaramo ušuškano i dinamično radno okruženje.

 

Ono što pravi razliku u UniCreditu ste vi

Da li želite da radite u okruženju gde su kreativnost i inovativnost važni? Gde su ideje, snovi i ambicija važni?

UniCredit vam pruža izazovne poslovne prilike i posebne programe na različitim lokacijama u zemlji i u raznovrsnim poslovnim oblastima, od finansija do informacionih tehnologija i bezbednosti. Prilike koje pružaju mogućnost da zajedno izgradimo Banku budućnosti.

Saznajte više o našoj organizaciji i otkrijte u kojim programima možete učestvovati, kroz sekcije u nastavku.
Pogledajte sve karijerne prilike, tako što ćete na mapi odabrati zemlju za koju ste zainteresovani i videti listu svih otvorenih konkursa.

Vesti

Događaji

Često postavljana pitanja

Najbolji poslodavac

Podrška biznisu

Život u UniCreditu

Web
Chat
Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo