Dobro došli u UniCredit Banku

 

UniCredit Banka je vodeća banka u Srbiji i članica UniCredita, uspešne panevropske bankarske grupe.

Na temelju naše pozicije vodeće banke u Srbiji, nudimo savremene proizvode i usluge - 24/7, onlajn, na mobilnim platformama i putem mreže naših ekspozitura.

 

 

Pozicija UniCredit Grupe

 

UniCredit je jednostavna i uspešna panevropska poslovna banka sa potpuno integrisanim korporativnim i investicionim bankarstvom, koja svojoj rasprostranjenoj bazi klijenata pruža jedinstvenu mrežu u zapadnoj, srednjoj i istočnoj Evropi.

Zadovoljavamo stvarne potrebe klijenata pružajući im stvarna rešenja koja koriste sinergiju među našim poslovnim odeljenjima: Korporativno i investiciono bankarstvo, Komercijalno bankarstvo i Upravljanje imovinom. Način na koji se ova rešenja razvijaju i nude klijentima jednako je važan kao i sama rešenja, stoga se sve što radimo temelji na dve ključne vrednosti etici i poštovanju.

Fokusirajući se na to da budemo banka za sve što je klijentima važno, obezbeđujemo lokalnu i međunarodnu stručnost i istovremeno osiguravamo pristup vodećim proizvodima i uslugama na 13 ključnih tržišta putem svoje evropske bankarske mreže.

Zahvaljujući mreži međunarodnih predstavništava, UniCredit opslužuje klijente u još 16 zemalja širom sveta.

Profil kompanije

UNICREDIT GROUP PROFIL KOMPANIJE MART 2018 PDF 1 MB Download

Jednostavna i uspešna panevropska komercijalna bankaKao "Jedna banka, jedan UniCredit" cela Grupa deluje kao jedan tim na svim svojim tržištima na kojima posluje.Naše prednosti su

 

 

Banka suštine (Banka za sve što vam je važno) Internacionalno prisustvo

 

 

Web
Chat
Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo