Kada planirate da proširite posao van domaćeg tržišta, taj posao će vam biti značajno olakšan ukoliko imate jakog bankarskog partnera. Podržan od strane UniCredit međunarodne mreže širom sveta, Međunarodni centar  UniCredit Banke nudi podršku u otkrivanju novih prilika za razvoj, kako za Međunarodne i Multinacionalne korporacije zainteresovane za srpsko tržište, tako i za srpske kompanije koje planiraju da izvoze u druge zemlje.

Naš tim je sastavljen od specijalista koji govore više jezika i koji odlično poznaju tržište.

Vaš Lični menadžer za vezu će biti jedinstvena kontakt osoba za sva vaša pitanja i podršku u odabiru prilagodljivih bankarskih proizvoda i usluga – od jednostavnog prekograničnog otvaranja tekućeg računa do složenijih finansijskih rešenja.

Ukoliko ste ,,Prekogranični klijent’’ to vam daje poseban status u našoj banci. Imaćete povlašćen tretman u celoj UniCredit Grupi, i ostvarićete korist od uštede troškova zahvaljujući efikasnom menadžmentu prekograničnih aktivnosti. Zbog bliske saradnje sa drugim bankama u okviru UniCredita, mi vam nudimo najveću moguću fleksibilnost i nebirokratska poravnanja vaših finansijskih transakcija.

Otkrijte zajedničke prilike sa nama i rastite u velikom i unosnom tržištu sa jakim partnerom koji može da vam ponudi mnogo više od geografskog prisustva.

 

Kontakti: International.desk@unicreditgroup.rs

Spinning wheel animation

Loading