Ponuda polovnih predmeta lizinga

Aktuelna ponuda vozila

 

Marka automobila: AUDI    

Tip: A3 2.0 S-line quattro

Godina proizvodnje: 2015.        

Radna zapremina u CCM: 1968

Snaga KW: 135

Boja: Ljubičasta metalik      

Kilometraža: 189.947 km

Oprema: klima, alu felne, ABS, ASP, EPS, 4x4, putni računar, navigacija, krovni nosač, automatska klima, automatic, itd.

Cena: 13.200 EUR, sa uključenim PDV-om

FOTOGRAFIJE VOZILA AUDI A3 S LINE QUATTRO PDF 524kB Download

Našu ponudu polovnih vozila možete pogledati i na placu u okviru Auto kuće Gudalović, u ulici Jurija Gagarina 1. Radno vreme placa je od 9 do 17 sati radnim danima i od 10 do 16 sati subotom. Nedeljom plac ne radi.

Za sve dodatne informacije molimo vas da nas kontaktirate na telefon
011 3204654

Korišćenje kreditnih i lizing proizvoda sa varijabilnom kamatnom stopom indeksiranih u stranoj valuti sa sobom nosi rizik od promene mesečnih anuiteta. Ove promene se mogu desiti usled promene varijabilnog dela nominalne kamatne stope ili promene kursa strane valute. Na sledećem linku možete pogledati na koji način bi se te promene odrazile na ukupan plan otplate.

Na ovoj stranici su prikazane informacije o UniCredit Leasing Srbija d.o.o, koje imaju isključivo informativnu vrednost i nisu deo proizvoda i usluga UniCredit Bank Srbija a.d. Za sva moguća pitanja, molimo vas da kontaktirate UniCredit Leasing Srbija putem telefona na 011 3093500 ili elektronskim putem na ucl-sales@unicreditgroup.rs i na taj način izbegnete rizik od eventualnog pogrešnog tumačenja. Prikazane iInformacije se redovno ažuriraju i mogu se menjati u skladu sa trenutnom poslovnom politikom.

Web
Chat
Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo