Saopštenja

Decembar

Nova predsednica Izvršnog odbora UniCredit Lizinga Srbija

Beograd, 20. decembar 2017.

Nakon neophodnih odobrenja Narodne banke Srbije, Ana Milić je 30. novembra imenovana na poziciju predsednice Izvršnog odbora UniCredit Leasinga Srbija d.o.o. Na ovoj funkciji nasledila je Željka Lazarca koji je odlučio da karijeru nastavi van UniCredita.

Detaljnije

Oktobar

Novi predsednik Izvršnog odbora UniCredit Leasing Srbija

Beograd, 28. oktobar 2016.

Nakon odobrenja Narodne banke Srbije, Željko Lazarac je imenovan na poziciju predsednika Izvršnog odbora UniCredit Leasing Srbija d.o.o. Na ovoj funkciji nasledio je Emilijana Štajnfla koji je vodio UniCredit Leasing od juna 2013. godine, a koji je svoju karijeru nastavio kao direktor Međunarodnog centra u okviru UniCredit Bulbanke u Bugarskoj. Istovremeno, za člana Izvršnog odbora UniCredit Leasing-a, imenovan je Ratko Petrović, koji će biti zadužen za pravne poslove i usklađenost poslovanja, kao i za podršku operativnom poslovanju.

Detaljnije

Septembar

UniCredit Leasing i Cisco pokreću easylease program finansiranja Brza, jednostavna i povoljna nabavka tehnoloških rešenjaUniCredit Leasing i Cisco pokreću easylease program finansiranja Brza, jednostavna i povoljna nabavka tehnoloških rešenja

Beograd, 14. septembar 2016.

UniCredit Leasing i Cisco pokreću easylease program finansiranjaBrza, jednostavna i povoljna nabavka tehnoloških rešenja.

Detaljnije

Finansijski lizing za nabavku JCB građevinsku opremu

Potrebna Vam je nova oprema? Želite da investirate u novu tehnologiju? Ili da proširite svoj trenutni proizvodni kapacitet? Nabavka JCB Finance građevinskih mašina i opreme putem finansijskog lizinga UniCredit Leasing Srbija predstavlja optimalno rešenje za ostvarenje Vaših poslovnih planova.

Detaljnije

Jun

UniCredit Leasing izabran da učestvuje u Vladinom Programu podrške malim preduzećima u nabavci opreme

Beograd, 2. jun 2016.

U skladu sa svojom poslovnom politikom koja podrazumeva pružanje podrške razvoju segmenta malih preduzeća, UniCredit Leasing Srbija se ove godine priključio Programu podrške malih preduzeća u nabavci opreme, koje sprovodi Ministarstvo privrede Republike Srbije u saradnji sa Razvojnom agencijom Srbije.

Detaljnije

Maj

Izuzetno konkurentni uslovi za nabavku novih poljoprivrednih mašina

Beograd, 19. maj 2016.

UniCredit Leasing Srbija je pripremio posebne uslove za nabavku novih poljoprivrednih mašina prestižnog brenda JCB, koji na domaćem tržištu zastupa Masferg Agro mehanizacija d.o.o. iz Novog Sada. Naime, uz fiksnu nominalnu kamatnu stopu od samo 1,39% na godišnjem nivou i periodom otplate do 24 meseca, sva pravna lica i poljoprivredna gazdinstva imaju mogućnost da nabave neophodnu opremu i na taj način znatno unaprede svoje proizvodne kapacitete. Ponuda UniCredit Leasinga, koja važi do 30. juna 2016. godine, specijalno je pripremljena za 83. Međunarodni sajam poljoprivrede.

Detaljnije

Mart

Nabavite novu Škodu sa fiksnom kamatnom stopom od 1,99%

Beograd, 21. mart 2016.

Kompanija UniCredit Leasing je, u saradnji sa auto kućom AutoČačak, za sve posetioce ovogodišnjeg sajma automobila, „BG Car Show“ pripremila izuzetno povoljne uslove za kupovinu novih vozila marke Škoda na lizing, u evrima. Ponuda koju mogu da iskoriste kako fizička i pravna lica za kupovinu automobila, tako i preduzetnici za nabavku novog putničkog ili komercijalnog vozila, uključuje fiksnu kamatnu stopu od samo 1,99% i period otplate do 60 meseci.

Detaljnije

Lizing sa fiksnom kamatnom stopom u domaćoj valuti

Beograd, 14. mart 2016.

UniCredit Leasing će i ove godine učestvovati na „BG Car Show“-u, koji se peti put održava na Beogradskom sajmu u periodu od 17. do 23. marta. Stoga je za sve posetioce manifestacije ova lizing kuća pripremila specijalnu ponudu za finansiranje u dinarima i evrima, namenjenu za kupovinu novih putničkih i komercijalnih vozila.

Detaljnije

Februar

UniCredit Leasing ostaje lider novog biznisa i finansiranja opreme

Beograd, 18. februar 2016.

Lokalno lizing tržište je zabeležilo rast u prethodnoj godini, a UniCredit Leasing je uspeo dodatno da učvrsti svoju lidersku poziciju kada je novi biznis u pitanju. Naime, zahvaljujući unapređenju proizvoda i usluga kreiranih u skladu sa potrebama svakog klijenta pojedinačno, ukupna finansirana vrednost novog biznisa na kraju 2015. godine je prevazišla iznos od 38 miliona evra, i na taj način ostvarila rast od preko 17% u poređenju sa 2014. godinom. U skladu sa tim, tržišno učešće kada je novi biznis u pitanju je uvećano na 15,8%.

Detaljnije

Maj

Specijalna ponuda UniCredit Leasinga za nabavku novih JCB građevinskih mašina

Beograd, 26. maj 2015.

U saradnji sa kompanijom Terra Srbija doo, UniCredit Leasing Srbija i JCB Finance su kreirali posebne uslove finansijskog lizinga za nabavku novih građevinskih mašina prestižnog svetskog brenda JCB. Naime, u okviru akcije, sva pravna lica imaju mogućnost da uz fiksnu nominalnu kamatnu stopu od 0,99% godišnje i period finansiranja do 24 meseca, nabave mini i midi bagere nosivosti od 2 do 8 tona i na taj način značajno prošire svoje proizvodne kapacitete. Ova ponuda važi do 30. juna 2015. godine.

Detaljnije

UniCredit Leasing finansira nove Ikarbus autobuse za AutoTransport Pančevo

Pančevo, 25. maj 2015.

U svečanoj sali Muzeja grada Pančeva, 25. maja 2015. godine, potpisan je ugovor o nabavci 12 novih Ikarbusovih autobusa za potrebe Javno komunalnog preduzeća AutoTransport Pančevo (ATP), koju finansira UniCredit Leasing Srbija. Isporuka svih autobusa je planirana do kraja ove godine.

Detaljnije

Posebna ponuda UniCredit Leasinga za nabavku poljoprivredne opreme i mehanizacije

Beograd, 08. maj 2015.

U okviru predstojećeg Međunarodnog sajma poljoprivrede, koji se održava u Novom Sadu od 9. do 15. maja, UniCredit Leasing je kreirao specijalnu ponudu za nabavku poljoprivredne opreme i mehanizacije putem finansijskog lizinga, uz fiksnu nominalnu kamatnu stopu od 4,49% za period finansiranja do 36 meseci. Registrovana poljoprivredna gazdinstva, preduzetnici i pravna lica koja se bave poljoprivrednom proizvodnjom imaju mogućnost da iskoriste ovu akciju do 31. maja i da rate otplaćuju polugodišnje, u skladu sa sezonskim prilivom novca.

Detaljnije

April

UniCredit Leasing uspešno završio prvi kvartal

Beograd, 29. april 2015.

Zahvaljujući naporima da se održi kvalitet u svakodnevnom poslovanju, kao i da se prozvodi i usluge usklade sa potrebama klijenata, UniCredit Leasing je i u prvom kvartalu ove godine uspeo da zadrži vodeću poziciju na tržištu kada je novi biznis u pitanju. Naime, ukupna finansirana vrednost premašila je iznos od 9 miliona evra, što je više nego duplo u poređenju sa prvim kvartalom prethodne godine. Ovakav rast je uticao i da se tržišno učešće ove lizing kuće poveća na preko 24%, kada je novi biznis u pitanju.

Detaljnije

Mart

Specijalne ponude UniCredit Leasinga trajaće do kraja aprila

Beograd, 24. mart 2015.

UniCredit Leasing, jedna od vodećih lizing kompanija, koja je u Srbiji prisutna više od 10 godina, i ove godine učestvuje na Međunarodnom salonu automobila, koji se održava od 20. do 29. marta 2015. godine na Beogradskom sajmu. Uzimajući u obzir potrebe i želje kako postojećih, tako i potencijalnih klijenata, UniCredit Leasing je za ovu priliku kreirao specijalne ponude za finansiranje automobila brenda Škoda, ali i drugih vozila za fizička, pravna lica i preduzetnike. Zbog velikog interesovanja, ponuda će važiti do 30. aprila.

Detaljnije

Februar

UniCredit Leasing Srbija unapredio svoje poslovanje u 2014. godini

Beograd, 11. februar 2015.

UniCredit Leasing Srbija je, uprkos veoma turbulentnom okruženju na domaćem tržištu, uspeo da u prethodnoj godini unapredi svoje poslovanje. Zahvaljujući snažnoj strategiji i proizvodima posebno kreiranim kako bi zadovoljili potrebe klijenata, ova lizing kompanija je ostvarila zavidne rezultate kako kada je u pitanju novi biznis, tako i kada je u pitanju finansiranje opreme.

Detaljnije

Januar

UniCredit Leasing Srbija društveno odgovoran i u 2014. godini

Beograd, 26. januar 2015.

Vodeći se sistemom vrednosti matične grupacije zasnovanom na integritetu, a u skladu sa svojom strategijom odgovornog poslovanja, UniCredit Leasing Srbija je, i tokom protekle, 2014. godine, svoje aktivnosti usmerio na pružanje podrške socijalno ugroženim kategorijama i lokalnim zajednicama u kojima posluje.

Detaljnije

Decembar

UniCredit Leasing na novoj lokaciji u Novom Sadu

Novi Sad, 29. decembar 2014.

UniCredit Leasing od 29. decembra 2014. godine će se nalaziti na novoj adresi, u Novom Sadu, u ulici Danila Kiša 3, ulaz iz Bulevara oslobođenja, a novi prostor će biti u okviru ekspoziture UniCredit Banke.

Detaljnije

Novembar

UniCredit Leasing Srbija prvi na tržištu po novom biznisu i finansiranju opreme

Beograd, 14. novembar 2014.

Uprkos brojnim izazovima u okruženju, UniCredit Leasing Srbija je i u trećem kvartalu 2014. godine nastavio sa daljim unapređenjem svog poslovanja. Ova lizing kompanija je zabeležila zavidne rezultate kako kada je u pitanju segment novog biznisa, tako i kada je u pitanju oblast finansiranja opreme. Naime, za prvih devet meseci ove godine ukupna finansirana vrednost novog biznisa dostigla je iznos od 25,93 miliona evra, zabeleživši na taj način rast od 31% u poređenju sa istim periodom 2013. godine. Ovakav rezultat je omogućio UniCredit Leasingu da, u poređenju sa trećim kvartalom prethodne godine poboljša svoju poziciju na tržištu i da ostvari tržišno učešće od 14,86% u ovom segmentu.

Detaljnije

Oktobar

UniCredit Leasing Srbija na novoj lokaciji

Beograd, 29. oktobar 2014.

UniCredit Leasing, koji je u Srbiji prisutan već 10 godina, od 3. novembra 2014. godine će se nalaziti na novoj adresi, u ulici Omladinskih brigada 90v, u okviru poslovnog centra Airport City.

Detaljnije

Avgust

UniCredit Leasing Srbija na vodećoj poziciji na tržištu

Beograd, 5. avgust 2014.

Uprkos brojnim izazovima koji su karakterisali ne samo srpsko tržište, već i tržište zemalja u okruženju, i uprkos nedostatku tražnje, UniCredit Leasing Srbija je uspeo da u drugom kvartalu 2014. godine preuzme vodeću poziciju na domaćem tržištu lizinga kada je u pitanju ukupna finansirana vrednost. Ova lizing kuća je takođe poboljšala svoju poziciju u svim segmentima finansiranja u odnosu na prva tri meseca ove godine.

Detaljnije

UniCredit Leasing Srbija nastavlja sa snažnim poslovanjem

Beograd, 22. avgust 2014.

UniCredit Leasing Srbija u prvoj polovini 2014. godine ostvario je solidne poslovne rezultate i zadržao vodeću poziciju na tržištu kada je u pitanju finansiranje opreme različitih industrija. Istovremeno, ova lizing kompanija je uspela da dodatno unapredi svoje poslovanje i da se pozicionira među prve tri lizing kuće na tržištu za finansiranje vozila nosivosti do 3,5t.

Detaljnije

Jun

UniCredit Leasing realizovao do sada najvredniju transakciju u 2014. na lizing tržištu u Srbiji

Beograd, 10. jun 2014.

UniCredit Leasing Srbija i kompanija SBB su početkom drugog kvartala potpisali ugovor o finansijskom lizingu u iznosu od 5 miliona evra. Navedena transakcija je rezultat dugogodišnje uspešne saradnje UniCredit Leasinga i kompanija SBB i Cisco, koji su lideri u svojim oblastima poslovanja. Istovremeno, pomenuta transakcija predstavlja i najvredniju transakciju u 2014. godini na celokupnom lizing tržištu Srbije do sada. Kroz ovo finansiranje, kompanija SBB je nabavila najsavremeniju Cisco opremu koja će biti instalirana u domaćinstvima SBB korisnika. Naime, uz pomoć Set top box i Home gateway uređaja korisnicima SBB-a će biti omogućeno da putem digitalnog signala prate televizijski program, kao i da se brže i jednostavnije povežu na internet.

Detaljnije

April

Specijalna ponuda UniCredit Leasing-a za finansiranje vozila traje do kraja aprila

Beograd, 14. april 2014.

UniCredit Leasing je tokom trajanja 4. Beogradskog sajma automobila predstavio specijalnu ponudu za finansiranje vozila za pravna i fizička lica koja traje do 30. aprila ove godine. U okviru nje, a zahvaljujući saradnji sa različitim vendorima, ova lizing kuća je svojim klijentima ponudila Lizing plus, adekvatno rešenje za finansiranje vozila, na period do 60 meseci, po kamatnim stopama koje se kreću već od 2,99%.

Detaljnije

Mart

Specijalna ponuda UniCredit Leasinga na sajmu automobila

Beograd, 13. mart 2014.

Kao jedna od vodećih lizing kuća, prisutna u Srbiji već 10 godina, UniCredit Leasing će i ove godine predstaviti svoju ponudu na 4. Beogradskom sajmu automobila, “BG CAR SHOW”, koji će se održati u periodu od 14. do 23. marta 2014. godine.

Detaljnije

Na ovoj stranici su prikazane informacije o UniCredit Leasing Srbija d.o.o, koje imaju isključivo informativnu vrednost i nisu deo proizvoda i usluga UniCredit Bank Srbija a.d. Za sva moguća pitanja, molimo vas da kontaktirate UniCredit Leasing Srbija putem telefona na 011 3093500 ili elektronskim putem na ucl-sales@unicreditgroup.rs i na taj način izbegnete rizik od eventualnog pogrešnog tumačenja. Prikazane iInformacije se redovno ažuriraju i mogu se menjati u skladu sa trenutnom poslovnom politikom.

Web
Chat
Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo