Otvorene pozicije

LIZING SPECIJALISTA PDF 471 kB Download

Karijera

 

Snaga naše kompanije svakako se temelji i na visokostručnim zaposlenima, našoj predanosti, te nastojanjima da zajedno napredujemo u okruženju koje podstiče na timski rad.

UniCredit Leasing traži motivisane, talentovane ljude koji se poistovećuju sa našim korporativnom vrednostima i korporativnim kulturom. Naš cilj je zapošljavanje, obučavanje i razvijanje stručnih ljudi, pomažaući im u njihovom profesionalnom razvoju.

Ako ste spremni na nove izazove, sigurni u svoj uspeh i želite da postanete deo našeg tima koji pobeđuje, pošaljite svoju biografiju na adresu:

Odeljenje ljudskih resursa

Kontaktirajte nas na: UniCredit Leasing Srbija d.o.o Beograd Jurija Gagarina 12, Belgrade Business Center 11070 Beograd ili putem kontakt forme

Please, click the reCAPTCHA checkbox before submit the form.

Na ovoj stranici su prikazane informacije o UniCredit Leasing Srbija d.o.o, koje imaju isključivo informativnu vrednost i nisu deo proizvoda i usluga UniCredit Bank Srbija a.d. Za sva moguća pitanja, molimo vas da kontaktirate UniCredit Leasing Srbija putem telefona na 011 3093500 ili elektronskim putem na ucl-sales@unicreditgroup.rs i na taj način izbegnete rizik od eventualnog pogrešnog tumačenja. Prikazane iInformacije se redovno ažuriraju i mogu se menjati u skladu sa trenutnom poslovnom politikom.

Web
Chat
Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo