Karijera

 

Snaga naše kompanije svakako se temelji i na visokostručnim zaposlenima, našoj predanosti, te nastojanjima da zajedno napredujemo u okruženju koje podstiče na timski rad.

UniCredit Leasing traži motivisane, talentovane ljude koji se poistovećuju sa našim korporativnom vrednostima i korporativnim kulturom. Naš cilj je zapošljavanje, obučavanje i razvijanje stručnih ljudi, pomažaući im u njihovom profesionalnom razvoju.

Ako ste spremni na nove izazove, sigurni u svoj uspeh i želite da postanete deo našeg tima koji pobeđuje, pošaljite svoju biografiju na adresu:

Odeljenje ljudskih resursa

Kontaktirajte nas na: UniCredit Leasing Srbija d.o.o Beograd Jurija Gagarina 12, Belgrade Business Center 11070 Beograd ili putem kontakt forme

Na ovoj stranici su prikazane informacije o UniCredit Leasing Srbija d.o.o, koje imaju isključivo informativnu vrednost i nisu deo proizvoda i usluga UniCredit Bank Srbija a.d. Za sva moguća pitanja, molimo vas da kontaktirate UniCredit Leasing Srbija putem telefona na 011 3093500 ili elektronskim putem na ucl-sales@unicreditgroup.rs i na taj način izbegnete rizik od eventualnog pogrešnog tumačenja. Prikazane iInformacije se redovno ažuriraju i mogu se menjati u skladu sa trenutnom poslovnom politikom.

Spinning wheel animation

Loading