Kad je važno

mi brinemo o vama

Isplata gotovog novca za vlasnike poljoprivrednih gazdinstava starijih od 65 godina

Detaljnije

Zdravlje i dobrobit klijenata i zaposlenih su ključni prioriteti UniCredit Banke Srbija

Sa ciljem da vam u ovim vanrednim okolnostima pomognemo, omogućili smo dva modela za podizanje gotovog novca s dinarskih namenskih računa registrovanog poljoprivrednog gazdinstva za vas koji imate ili ste stariji od 65 godina i to:

  • U ekspoziturama banke, ovlašćenom licu, na osnovu jednokratnog Ovlašćenja kojim se lice u koje imate poverenja ovlašćuje za podizanje novčanih sredstava sa Vaših računa (tekućih dinarskih i deviznih, štednih dinarskih i deviznih, oročenih depozita)
    Ovlašćenje možete preuzeti OVDE ili ga ručno napisati, s tim da je neophodno da sadrži sve podatke navedene u obrascu. Ovlašćenje ne mora biti overeno kod notara, a ovlašćeno lice banci mora da da na uvid svoja lična dokumenata kao i Vašu ličnu kartu
  • Na Vašu kućnu adresu u saradnji sa JP „Pošta Srbije“ 

Možete se obratiti UniCredit Banci i uputiti joj zahtev za isplatu na jedan od navedenih načina pozivom posebnih telefona koji su otvoreni za ovu namenu, pri čemu je neophodno da navedete račun i iznos novčanih sredstava koji želite da Vam bude isplaćen sa Vašeg računa. Molimo Vas da imate u vidu da će banka, u cilju sprečavanja prevarnih radnji i zloupotreba, izvršiti neophodno provere, uključujući i telefonski poziv na broj koji je registrovan u našoj bazi.

Naravno, ukoliko posedujete platnu karticu UniCredit Banke svoja sredstva podižete na bankomatu u vreme kada ne važi zabrana kretanja ili vam drugo lice od poverenja podiže novčana sredstva na bankomatu, koristite e-banking ili mBanking ne morate da se odlučite ni za jednu od ponuđenih opcija.

Elektronsko i mobilno bankarstvo

Tokom vanrednog stanja i nemogućnosti izlaska iz svojih domova, preporučujemo Vam korišćenje naših digitalnih kanala, elektronskog i mobilnog bankarstva koji Vam omogućavaju da na brz i jednostavan način obavite svoje bankarske transakcije. Ukoliko želite da aktivirate jedan od ovih servisa, instrukcije možete pronaći klikom na LINK

U slučaju da vam je potrebna pomoć u vezi sa aktiviranjem servisa, molimo vas da pozovete naš Kontakt centar na 011 3777-888.

Kao dodatni vid podrške, obezbedili smo tri telefonska broja koji su namenjeni isključivo vama:

011/ 33 37 390

011/ 33 37 391

011/ 33 37 392

Možete nas kontaktirati svakog radnog dana u periodu od 9:00 do 15:00 časova kako bismo zajedno došli do najboljeg rešenja za vas i lakše prevazišli ovaj izazovni period.

Web
Chat
Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo