Digitalni servisi

Više vremena

za stvari koje su vam važne

  • mBanking - uvid u stanje na računu, plaćanja, povoljniji kurs u menjačnici
  • Bankomati - isplata novca, uplata dinara na račun, plaćanje računa
  • Sajt banke - informacije o proizvodima, podrška i pomoć

Kontakt centar +381113777888

Predstavljamo vam usluge koje su vam dostupne u svakom trenutku, ukoliko koristite naše digitalne servise

mBanking expert

Uz pomoć naše aplikacije za mobilno bankarstvo možete obaviti različita plaćanja, kupovinu evra po povoljnijem kursu u odnosu na kurs u ekspozituri ili kupovinu putnog osiguranja. Takođe, u svakom trenutku možete obaviti uvid u stanje tekućeg računa ili kredita, kreditne kartice, i izvršiti blokadu i deblokadu kreditne kartice. Aplikacija je dostupna za Android, iOS, ili Huawei uređaje

Bankomati

Naši multifunkcionalni bankomati su dostupni 24 sata za podizanje gotovine, uplate novca i pazara, promenu i deblokadu PIN-a na platnim karticama.
Ukoliko ste zaboravili karticu, podizanje novca je moguće i putem mKeš opcije u našoj mobilnoj aplikaciji. Najbliži bankomat možete pronaći klikom na mapu bankomata i ekspozitura

Podrška

Ukoliko vam je potrebna pomoć ili podrška, Kontak centar banke je na raspolaganju radnim danima od 8 do 19 sati, kao i vikendom od 9 do 15 sati, putem telefona 011/3777888. Odgovore na često postavljana pitanja možete pronaći na našem sajtu, klikom na link. Mejl kolega iz podrške je: kontakt@unicreditbank.rs, a kontakt sa operaterom je moguć i putem opcije Onlajn čet klikom na link.

Video uputstva

Pogledajte video uputstva u nastavku i saznate više o tome kako da aktivirate našu mobilnu aplikaciju uz pomoć platne kartice, ili da obavite plaćanje.
U okviru širokog spektra usluga dostupnih na našim multifunkcionalnim bankomatima, predstavljamo način na koji možete da uplatite novac i da platite račune bez provizije.

Video uputstva

play_circle_filled

Aktiviranje mobilne aplikacije uz pomoć platne kartice

play_circle_filled

Obavljanje transakcija u mobilnoj aplikaciji

UniCredit Logo