E-trgovina odmah

Moja nova radnja od 9 inča

Iskoristite specijalnu ponudu UniCredit Banke, u saradnji sa AllSecure doo, koja vam omogućava da unapredite vašu ponudu i obezbedite povoljne uslove za uvođenje i održavanje sistema za plaćanje karticama putem interneta.

Pravna lica imaju mogućnost da, uz trošak postavke od 50 EUR i mesečnu nadoknadu u iznosu od 15 EUR, omoguće klijentima plaćanje, putem platnih kartica, na svojoj internet prodavnici.

Ova jedinstvena ponuda podrazumeva i najkonkurentnije uslove na tržištu kada je plaćanje karticama online u pitanju: 2,7% od iznosa transakcije + 0,28 evra.

Pored toga, uz najviše standarde zaštite i sistem podrške koji je dostupan kako tokom implementacije, tako i tokom korišćenja sistema, trgovci mogu da iskoriste sve druge prednosti najsavremenijeg Internet Payment Gateway Sistema.

Prednosti rešenja

  • Prihvatanje Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro kartica
  • Integrisan 3D-SECURE (Verified by VISA / MasterCard SecureCode)
  • Onlajn API za veb i mobilne aplikacije
  • Pristup testnom (sandbox) i produkcionom okruženju
  • Pristup portalu trgovca (pregled/praćenje/analiza i izvoz podatak o transakcijama)

*Sva pravna lica koja prođu evaluaciju UniCredit Banke, i u periodu od 15. decembra 2017, do 31. marta 2018. zasnuju ugovorni odnos, pored atraktivne ponude, mogu koristiti prednosti najsavremenijeg Internet Payment Gateway sistema u svetu.

Spinning wheel animation

Loading