Kupujem Mastercard® karticom

i uživam u poklonu

Osvojite poklon vaučer uz pomoć Mastercard debitnih kartica UniCredit Banke

  • Akcija traje od 9. novembra do 9. decembra

Detaljnije

Kako osvojiti DM poklon vaučer?
 

Da biste osvojili poklon vaučer potrebno je da tokom perioda trajanja promocije ostvarite najmanje sedam tranksakcija u ukupnoj vrednosti od 7.000 dinara korišćenjem Mastercard debitnih kartica UniCredit Banke prilikom kupovine. Navedeni broj transakcija možete ostvariti na POS terminalima, ili prilikom Internet kupovine.
 

Kako iskoristiti DM poklon vaučer?
 

U vrednosti vaučera možete izabrati proizvode iz velikog DM asortimana koji obuhvata preko 14.000 različitih proizvoda. DM poklon vaučer možete iskoristiti za sve proizvode, uključujući proizvode na akciji, u svim DM prodajnim objektima. Poklon kartica važi deset godina, a nakon poslednje dopune nije je moguće zameniti novim poklon karticama.
 

Započnite omiljenu kupovinu i učestvujte u promociji kako biste mogli da osvojite poklon vaučer!

Akcija traje od 9. novembra do 9. decembra 2020. godine.

  • Prvih 1.800 klijenata, koje je banka obavestila o promociji, a koji ostvare uslov, osvajaju poklon vaučer;
  • Uslov za dobijanje poklon vaučera isključivo se odnosi na kupovinu Mastercard debitnim karticama UniCredit Banke putem POS terminala kao i za kupovinu putem Interneta;
  • Uslov za dobijanje poklon vaučera ne važi za transakcije putem bankomata;
  • UniCredit Banka će klijenta o dobitku poklon vaučera kao i na koji način isti može preuzeti, obavestiti putem kanala komunikacije odabranog od strane klijenta, nakon završetka promocije.
  • Preuzimanje poklon vaučera se vrši u matičnoj ekspozituri klijenta;
  • DM nije u obavezi da nadoknadi postojeći iznos na kartici ukoliko kartica bude izgubljena, ukradena ili fizički oštećena od strane donosioca.
Web
Chat
Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo