UniCredit Banka i Booking.com vam poklanjaju ovog leta!

Ostvarite do 4%* povraćaja novca na MasterCard® poklon kartici UniCredit Banke plaćanjem aranžmana FLEXIA MasterCard® kreditnom karticom ili ostalim MasterCard® kreditnim karticama UniCredit Banke na sajtu Booking.com.

Ovog leta svi oni koji od juna preko sajta UniCredit Banke odu na Booking.com izaberu i rezervišu smeštaj plaćajući FLEXIA MasterCard® kreditnom karticom  ili ostalim MasterCard® kreditnim karticama UniCredit Banke, dobijaju povraćaj novca do 4%* od iznosa transakcije na MasterCard® poklon kartici UniCredit Banke.

Milion ljudi dnevno koristi ovaj sajt za svoja putovanja iz snova, a evo i zašto. Na Booking.com moguće je rezervisati smeštaj za preko 85.000 destinacija širom sveta, a dostupan je na više od 45 svetskih jezka. Rezervacija i otkazivanje su besplatni.

Zahvaljujući partnerstvu sa Booking.com, UniCredit Banka je pripremila specijalnu ponudu ovog leta! Sve što je potrebno kako bi ste rezervisali vaš odmor je FLEXIA MasterCard® kreditna kartica ili bilo koja druga MasterCard® kreditna kartica UniCredit Banke.

*UniCredit Banka u saradnji sa Booking.com Srbija Vam poklanja do 4% od ukupne vrednosti aranžmana MasterCard® poklon kartici UniCredit Banke, ukoliko preko sajta UniCredit Banke posetite Booking.com, odaberete, rezervišete i željenu destinaciju platite FLEXIA MasterCard® kreditnom karticom UniCredit Banke. Klijent dobija povraćaj novca u roku od 60 dana od dana uplate. Poklon do 4% se obračunava od ukupnog iznosa transakcije. Minimalni iznos za isplatu na MasterCard® poklon kartici UniCredit Banke iznosi 800 dinara.

Mobile Phones

M Banking

Obavite bankarske transakcije bilo kad i bilo gde, od kuće, na poslu, dok ste u šetnji po gradu ili na pauzi za ručak, u zemlji i inostranstvu. Sa elektronskim bankarstvom UniCredit Banke sve je mnogo lakše.

ili ili

Kontakti

Kontakt centar
+ 381 11 3777 888
Pozivanje ovog broja se naplaćuje po ceni lokalnog poziva sa bilo kojeg mesta u Srbiji
Sedište banke
Rajićeva 27-29,
11000 Beograd
O nama

Kursna lista

EUR
Strana valuta
Srednji kurs
Sve valute
Spinning wheel animation

Loading