Skip to main content

Moj stan iz snova košta EUR.
Potreban mi je kredit od EUR.
Moji mesečni prihodi su EUR.
Imam godina i želim da otplatim kredit za godina.
Moje mesečne obaveze RSD.
Moje mesečne obaveze EUR.


Double click to edit calculator result component

   Prikazani rezultati na osnovu podataka koje ste uneli u kreditni kalkulator mogu se koristiti isključivo u informativne svrhe i ne proizvode obavezu banke da pruži bankarsku uslugu. Računica se prikazuje u skladu sa Opštim uslovima poslovanja i banka zadržava pravo da izmeni odredbe navedenog dokumenta. Banka donosi odluku o pružanju bankarske usluge u skladu sa uslovima koji su navedeni u Opštim uslovima poslovanja, na osnovu procene kreditne sposobnosti.

   U skladu sa Zakonom o zaštiti korisnika finansijskih usluga želimo da Vas pozorimo da pružanje bankarske usluge koja je indeksirana u stranoj valuti nosi određeni kursni rizik. U slučaju jačanja dinara iznos mesečne rate će biti manji, dok će u slučaju slabljenja dinara iznos mesečne rate kredita u dinarskoj protivvrednosti biti veći.

   *Obavezno je učešće od 20% kupoprodajne cene nekretnine, ukoliko se hipoteka stavlja na nekretnini koja se kupuje. Kredit se odobrava do 80% iznosa kupoprodajne cene nekretnine odnosno procenjene vrednosti nepokretnosti.

   Ukoliko se hipoteka uspostavlja na nekretnini koja nije predmet kupovine, učešće nije neophodno. U tom slučaju kredit može iznositi maksimalno do 70% procenjene vrednosti nepokretnosti nad kojom se uspostavlja hipoteka.

   **Nudimo Vam da Zakažete sastanak kako bismo pronašli alternativno rešenje, budući da ovaj tip kredita ne može biti odobren na osnovu parametara koje ste uneli u kalkulator.

   Neophodna dokumentacija

   POTVRDA O ZAPOSLENJU I REŠENJE O ADMINISTRATIVNOJ ZABRANI - SA I BEZ PRENOSA ZARADE PDF 211 kB Preuzmite
   Mobile Phones
   M Banking

   Obavite bankarske transakcije bilo kad i bilo gde, od kuće, na poslu, dok ste u šetnji po gradu ili na pauzi za ručak, u zemlji i inostranstvu. Sa elektronskim bankarstvom UniCredit Banke sve je mnogo lakše.

   ili ili
   Spinning wheel animation

   Loading