Uživam u putovanju

uz uštede na računu.

Pogodnosti naših kreditnih kartica

  • Ostvarivanje popusta na booking.com

  • Mogućnost podele transakcije na rate bez naknade

UniCredit Banka i Booking.com vam poklanjaju

Ostvarite 4%* povraćaja novca na Mastercard® poklon kartici UniCredit Banke, plaćanjem aranžmana Mastercard kreditnim karticama UniCredit Banke na sajtu Booking.com

Svi oni koji preko sajta UniCredit Banke odu na Booking.com izaberu i rezervišu smeštaj plaćajući Mastercard kreditnim karticama UniCredit Banke, dobijaju povraćaj novca - 4%* od iznosa transakcije, na Mastercard poklon kartici UniCredit Banke.

Milion ljudi dnevno koristi ovaj sajt za svoja putovanja iz snova, a evo i zašto. Na Booking.com moguće je rezervisati smeštaj za više od 85.000 destinacija širom sveta, a dostupan je na više od 45 svetskih jezka. Rezervacija i otkazivanje su besplatni.

Zahvaljujući partnerstvu sa Booking.com, UniCredit Banka je pripremila specijalnu ponudu za vas! Sve što je potrebno kako bi ste rezervisali vaš odmor je Mastercard kreditna kartica UniCredit Banke.

Kontakt podaci

Unesite vaše kontakte, a zatim kliknite na Booking.com, kako biste ostvarili povraćaj novca.

U svrhu pružanja konkretne usluge povraćaja određenog iznosa novca od iznosa transakcije, na Mastercard poklon kartici UniCredit Banke za rezervisanje smeštaja preko sajta UniCredit Banke na Booking.com plaćajući Mastercard kreditnim karticama UniCredit Banke, neophodno je dostavljanje gore navedenih podataka Banci.

Obaveštavamo vas da sve podatke koje dostavite Banci, a koji su neophodni u cilju ispunjavanja Vašeg zahteva i pružanja konkretne usluge, Banka obrađuje u skladu sa domaćom i EU regulativom u oblasti zaštite podataka o ličnosti.

Na linku u nastavku, možete se upoznati sa različitim svrhama obrade podataka o ličnosti, kao i načinom na koji UniCredit Banka obrađuje podatke o ličnosti – Obaveštenje o obradi podataka o ličnosti.

*UniCredit Banka u saradnji sa Booking.com Srbija Vam poklanja 4% od ukupne vrednosti aranžmana na Mastercard poklon kartici UniCredit Banke, ukoliko preko sajta UniCredit Banke posetite Booking.com, odaberete, rezervišete i željenu destinaciju platite Mastercard kreditnom karticom UniCredit Banke. Klijent dobija povraćaj novca u roku od 120 dana od izvršenog plaćanja. Poklon do 4% se obračunava od ukupnog iznosa transakcije. Minimalni iznos za isplatu na Mastercard poklon kartici UniCredit Banke iznosi 800 dinara.

Web
Chat
Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo

Kreditne kartice UniCredit Banke

Pogodnosti za korisnike platnih kartica