UniCredit Banka i Booking.com vam poklanjaju

Ostvarite 4%* povraćaja novca na Mastercard® poklon kartici UniCredit Banke, plaćanjem aranžmana Mastercard karticama UniCredit Banke na sajtu Booking.com

Svi oni koji preko sajta UniCredit Banke odu na Booking.com izaberu i rezervišu smeštaj plaćajući Mastercard karticama UniCredit Banke, dobijaju povraćaj novca - 4%* od iznosa transakcije, na Mastercard poklon kartici UniCredit Banke.

Milion ljudi dnevno koristi ovaj sajt za svoja putovanja iz snova, a evo i zašto. Na Booking.com moguće je rezervisati smeštaj za preko 85.000 destinacija širom sveta, a dostupan je na više od 45 svetskih jezka. Rezervacija i otkazivanje su besplatni.

Zahvaljujući partnerstvu sa Booking.com, UniCredit Banka je pripremila specijalnu ponudu za vas! Sve što je potrebno kako bi ste rezervisali vaš odmor je Mastercard kartica UniCredit Banke.

Kontakt podaci

Unesite vaše kontakte, a zatim kliknite na Booking.com, kako biste ostvarili povraćaj novca.

*UniCredit Banka u saradnji sa Booking.com Srbija Vam poklanja 4% od ukupne vrednosti aranžmana na Mastercard poklon kartici UniCredit Banke, ukoliko preko sajta UniCredit Banke posetite Booking.com, odaberete, rezervišete i željenu destinaciju platite Mastercard karticom UniCredit Banke. Klijent dobija povraćaj novca u roku od 120 dana od izvršenog plaćanja. Poklon do 4% se obračunava od ukupnog iznosa transakcije. Minimalni iznos za isplatu na Mastercard poklon kartici UniCredit Banke iznosi 800 dinara.

mobilno bankarstvo
mBanking
Više ne morate da gubite vreme odlazeći do ekspoziture! Preuzmite aplikaciju za mobilno bankarstvo i koristite bankarske usluge, bilo kada i bilo gde. Uvid u stanje po računima, pregled transakcija, plaćanje računa, menjačnica su Vam na dohvat ruke - u Vašem mobilnom telefonu!
ili ili
Spinning wheel animation

Loading