Apple uređaji na rate bez kamate

Pravi je trenutak da izaberete omiljeni Apple uređaj – jedinstveni iPhone 7 ili MacBook računar. UniCredit Banka je pripremila specijalnu ponudu: kupite omiljeni Apple proizvod u 24 fiksne, mesečne rate, i to bez kamate!

Najtraženiji telefon na svetu, iPhone 7, je stigao! Od sada je dostupan u i u crvenoj boji. Dostupan je u iStyle-u Apple Premium Reseller prodavnicama u Ušću i Delta City-ju, u Beogradu.

Putem iStyle Web prodavnice možete da saznate više detalja.

Kako poručiti Apple uređaj?

  • Najkraći put do Apple uređaja je put do UniCredit Banke - prošetajte do naših ekspozitura!
  • Kako biste što pre došli do vašeg omiljenog Apple uređaja možete popuniti Narudžbenicu. Popunjavanjem Narudžbenice odlučujete se za konkretan Apple uređaj koji želite da kupite na rate bez kamate.* Narudžbenicu možete popuniti u našoj najbližoj ekspozituri, a možete je preuzeti i popuniti pre odlaska u ekspozituru UniCredit Banke.
  • Naši službenici će primiti vašu Narudbženicu, uneti potrebne podatke u sistem i vratiti vam vaš primerak koji je neophodno da čuvate.

Kako mogu da preuzmem Apple uređaj?

Izabrani Apple uređaj se može preuzeti lično ili putem kurirske službe. Lično preuzimanje je moguće u iStyle prodavnici u Bulevaru Mihajla Pupina 4 (Ušće Shopping Centar) u periodu od 10 do 22 sata. Mogućnost preuzimanja prethodno proverite na telefon: 011/2854 412.

Kupac prilikom preuzimanja uređaja treba da pokaže svoj primerak potpisane Narudžbenice.

Ukoliko je Narudžbenicom zatražena isporuka uređaja na adresu kupca putem kurirske službe, dostava će biti pokušana dva puta. Prvi pokušaj prati "Izveštaj o prispeću pošiljke’’ koji kurir ostavlja na adresi primaoca. Na izveštaju se nalazi kontakt telefon, koji služi za dogovor o sledećoj isporuci u novom terminu. Ukoliko se ne ostvari kontakt sa primaocem ili ukoliko i nakon drugog pokušaja dostave nema mogućnosti za isporuku, pošiljka se vraća pošiljaocu (iStyle).

Neophodna dokumentacija

Klijenti koji poseduju Mastercard® ili DinaCard kreditnu karticu UniCredit Banke, sve što treba da urade je da popunjenu Narudžbenicu za kupovinu proizvoda predaju u našoj najbližoj ekspozituri. Tom prilikom u ekspozituri se popunjava i Zahtev za prenos sredstava za plaćanje iStyle proizvoda. Klijenti koji žele da kupe Apple uređaj, a nisu korisnici Mastercard ili DinaCard kreditnih kartica UniCredit Banke treba da podnesu Zahtev za izdavanje kartice, bez obaveze otvaranja tekućeg računa. Podnosioci Zahteva treba da budu u stalnom radnom odnosu, najmanje 6 meseci pre podnošenja zahteva.

*Ukoliko klijent izmiruje dospele rate na vreme i u celosti, banka ne obračunava kamatu. U slučaju kada dospela rata za Apple uređaj nije izmirena u celosti i na vreme, UniCredit Banka će na neizmireni deo rate obračunati ugovorenu kamatu za svaki dan kašnjenja od datuma dospeća rate.

Preuzmite narudžbenicu

APPLE NARDŽBENICA PDF 57kB Preuzmite

UniCredit Bank & Apple Showroom

Beograd Rajićeva 27-29
Španskih boraca 3
Jurija Gagarina 12
Novi Sad Katolička porta 2
Subotica Park Rajhl Ferenca 7
Niš Bulevar Zorana đinđića 15
Požarevac Trg Radomira Vujovića 12
Kragujevac Kralja Petra I 11
Užice Dimitrija Tucovića 97
Kraljevo Oktobarskih žrtava 22
Mobile Phones
mBanking
Obavite bankarske transakcije bilo kad i bilo gde, od kuće, na poslu, dok ste u šetnji po gradu ili na pauzi za ručak, u zemlji i inostranstvu. Sa elektronskim bankarstvom UniCredit Banke sve je mnogo lakše.
ili ili
Spinning wheel animation

Loading