Želim da kupim tehniku

 

Račun za struju je nešto što možete sa lakoćom da promenite i smanjite kako bi vam ostalo više novca u kućnom budžetu. Kako? Obezbedite sebi najsavremenije mašine za pranje veša i posuđa i programirajte ih da se uključuju dok spavate. U eri digitalizacije televizijskog signala, počastite se LCD televizorom koji će Vas odvesti na najskrivenije destinacije sveta i pokazati jela čiji ćete ukus i miris moći da osetite! 

  

U okviru naše ponude izaberite Keš kredit u maksimalnom iznosu do milion dinara ili 10.000 evra, uz mogućnost fiksne ili varijabilne kamatne stope, uz maksimalan period otplate od pet do deset godina sa prenosom primanja.

 

 U zavisnosti od vaših potreba i mogućnosti, možete se opredili za dinarski Potrošački kredit , sa fiksnom ili varijabilnom kamatnom stopom, u maksimalnom iznosu do 800.000 dinara i periodom otplate do 72 meseca uz prenos primanja. Takođe, možete izabrati i Potrošački kredit indeksiran u evrima, u maksimalnom iznosu od 10.000 evra, sa depozitom ili učešćem od 30%.

 

Korišćenjem MasterCard i DinaCard kreditnih kartica, možete kupite sve što poželite, u zemlji ili inostranstvu, na 3, 6 ili 12 mesečnih rata bez kamate. Dovoljno je da pošaljete SMS poruku sa brojem rata na koji želite da vam se transakcija podeli, a ostalo je naša briga. Čak i kada podižete gotovinu sa bankomata UniCredit Banke iznos vraćate u definisanim rokovima, naravno bez kamate!

Mobile Phones
M Banking

Obavite bankarske transakcije bilo kad i bilo gde, od kuće, na poslu, dok ste u šetnji po gradu ili na pauzi za ručak, u zemlji i inostranstvu. Sa elektronskim bankarstvom UniCredit Banke sve je mnogo lakše.

ili ili

Kontakti

Kontakt centar
+ 381 11 3777 888
Pozivanje ovog broja se naplaćuje po ceni lokalnog poziva sa bilo kojeg mesta u Srbiji
Sedište banke
Rajićeva 27-29,
11000 Beograd
O nama

Kursna lista

EUR
Strana valuta
Srednji kurs
Sve valute
Spinning wheel animation

Loading