Želim odmor iz snova

Samo zamislite sledeću sliku: čisto tirkizno more, talasi nežno zapljuskuju belu peščanu plažu, zraci sunca  vas obasjavaju kroz palmino lišće, a Vi u udobnoj ležaljci  pijuckate svoj omiljeni koktel u najboljem društvu....

Ovakva slika ne mora da bude samo plod Vaše mašte. UniCredit Banka je kreirala paletu proizvoda koji mogu da vam obezbede odmor iz snova. Na vama je da izaberete omiljenu destinaciju i način plaćanja koji vama najviše odgovara.

U okviru naše ponude izaberite Keš kredit u maksimalnom iznosu do milion dinara ili 10.000 evra, uz mogućnost izbora fiksne ili varijabilne kamatne stope, uz maksimalan period otplate od pet do deset godina sa prenosom primanja.

U zavisnosti od vaših potreba i mogućnosti, možete se opredili za dinarski Potrošački kredit, sa fiksnom ili varijabilnom kamatnom stopom, u maksimalnom iznosu do 800.000 dinara i periodom otplate do 72 meseca uz prenos primanja.
Takođe, možete izabrati i Potrošački kredit indeksiran u evrima, u maksimalnom iznosu od 10.000 evra, sa depozitom ili učešćem od 30%.

Svoje putovanje iz snova, bilo da je u zemlji ili inostranstvu i sve što na istom kupite, korišćenjem MasterCard i DinaCard kreditnih kartica, možete platiti na 3, 6 ili 12 mesečnih rata bez kamate.
Dovoljno je da pošaljete SMS poruku sa brojem rata na koji želite da vam se transakcija podeli, a ostalo je naša briga. Čak i kada podižete gotovinu sa bankomata UniCredit Banke iznos vraćate u definisanim rokovima, naravno bez kamate!

A da  biste imali u potpunosti bezbrižan odmor AXA osiguranje vam nudi putno osiguranje, koje možete kupiti na onlajn prodavnici Osiguranje na klik. Kupovina se obavlja veoma jednostavno, i u svega nekoliko online klikova dobijate polisu osiguranja. Polisa putnog osiguranja obezbeđuje medicinsku, putnu ili pravnu pomoć tokom boravka u inostranstvu.

Sunčane naočare na poklon uz onlajn kupovinu!

Svi koji kupe polisu putnog osiguranja na shop.axa.rs, u periodu od 1. juna do 31. avgusta 2016, dobijaju na poklon i sunčane naočare, koje će biti dostavljene na kućnu adresu navedenu prilikom kupovine polise.

Mobile Phones

M Banking

Obavite bankarske transakcije bilo kad i bilo gde, od kuće, na poslu, dok ste u šetnji po gradu ili na pauzi za ručak, u zemlji i inostranstvu. Sa elektronskim bankarstvom UniCredit Banke sve je mnogo lakše.

ili ili

Kontakti

Kontakt centar
+ 381 11 3777 888
Pozivanje ovog broja se naplaćuje po ceni lokalnog poziva sa bilo kojeg mesta u Srbiji
Sedište banke
Rajićeva 27-29,
11000 Beograd
O nama

Kursna lista

EUR
Strana valuta
Srednji kurs
Sve valute
Spinning wheel animation

Loading