Stipendije

Letnja praksa UniCredit Banke

Iskustvo koje vodi do tvog budućeg uspeha u karijeri!

Na završnoj si godini studija ekonomije, prava, matematike, elektrotehnike, informacionih tehnologija ili organizacionih nauka? Diplomac si ili na masteru? Želiš da stekneš praktično znanje i oprobaš se u jednoj od naših organizacionih jedinica? Počni da planiraš svoju budućnost već danas! Napravi svoj prvi profesionalni korak!

Prijavi se na našu Letnju praksu!

Pošalji nam svoj CV na praksa@unicreditgroup.rs do 31. maja i započni svoije UniCredit putovanje.

Program praske traje 2 meseca. Organizuje se tokom meseca juna, jula i avgusta u Beogradu.

Očekujemo te!

UniCredit – Ugo Foscolo fondacija

Fondaciju Ugo Foskolo je osnovala UniCredit Grupa u martu 2009. godine sa ciljem da pruži podršku školovanju novih generacija istraživača iz oblasti ekonomije i finansija i to putem dve vrste finanansiranja:

Stipendije

Za izradu disertacija ili istraživanje iz oblasti finansija, ekonomije, prava i društvenih nauka namenjene su mladim, talentovanim studentima koji su diplomirali na nekom od univerziteta u zemlji u kojoj je prisutna UniCredit Grupa, a žele da nastave doktorske studije izvan svoje zemlje na nekom od evropskih univerziteta. Stipendija u iznosu od 25.000 evra dodeljuje se na godinu dana uz mogućnost produženja za još jednu godinu.

Postdoktorske stipendije

Za mlade talentovane istraživače koji su doktorirali iz oblasti ekonomije ili finansija na univerzitetu neke od evropskih zemalja u kojima UniCredit Grupa nije prisutna, bave se istraživačkim i akademskim radom u zemljama u kojima UniCredit Grupa nije prisutna, a nameravaju da nastave sa radom u nekoj od zemalja u kojima je UniCredit Grupa prisutna.

Više informacija potražite na www.unicreditanduniversities.eu ili putem e-mail adrese: unicreditanduniversities@unicreditgroup.eu

Razvoj karijere u okviru UniCredit Grupe

Više informacija na sajtu UniCredit Grupe

Međunarodni programi u okviru Korporativnog i investicionog bankarstva

Više informacija na sajtu Programa

Fondacija UniCredit Univerziteti

Više informacija na sajtu Fondacije

Spinning wheel animation

Loading