Mikro marketing projekti

Saradnja sa lokalnim zajednicama je jedan od glavnih postulata misije UniCredita. Tokom proteklih pet godina u okviru projekta “Mikro marketing budžet”, izdvojena su značajna finansijska sredstva kako bi se podržale inicijative od izuzetnog značaja za gradove u kojima poslujemo. Ideja je naišla na veoma pozitivne reakcije kako kod kolega koje rade u mreži, tako i kod građana i lokalnih institucija. Zbog toga sa ovom praksom nastavljamo i u ovoj godini.

Neki od naših mikro marketing projekata su: Borini i Mokranjčevi dani, Dani Zorana Radmilovića, kao i Vukov sabor u Loznici, Grožđebal u Vršcu, Dečiji karneval u Paraćinu, Somborski kotlić, Dani ludaje u Kikindi, Karneval starovremenskog automobila Novi Sad, fudbalski turnir u Novom Pazaru, kao i još nekoliko manifestacija u gradovima u kojima poslujemo.

Mobile Phones
M Banking

Obavite bankarske transakcije bilo kad i bilo gde, od kuće, na poslu, dok ste u šetnji po gradu ili na pauzi za ručak, u zemlji i inostranstvu. Sa elektronskim bankarstvom UniCredit Banke sve je mnogo lakše.

ili ili

Kontakti

Kontakt centar
+ 381 11 3777 888
Pozivanje ovog broja se naplaćuje po ceni lokalnog poziva sa bilo kojeg mesta u Srbiji
Sedište banke
Rajićeva 27-29,
11000 Beograd

Kursna lista

EUR
Strana valuta
Srednji kurs
Sve valute
Spinning wheel animation

Loading