Nakon šest uspešnih sezona sponzorstva UEFA Lige Šampiona, UniCredit je produžio saradnju sa UEFA-om za period od 2015. do 2018. godine. Sponzorska prava UniCredita proširena su na sva veća evropska fudbalska takmičenja. Tako će UniCredit postati Zvanična banka UEFA Klupskih takmičenja i podržavaće UEFA Ligu šampiona, UEFA Ligu Evrope, Finale UEFA Futsal kupa, UEFA Super kup, UEFA Ligu šampiona za žene i UEFA Omladinsku ligu.

Buduća uloga Zvanične banke UEFA Klupskih takmičenja će omogućiti UniCreditu i njegovim lokalnim tržištima pristup još većem broju fudbalskih fanova zahvaljujući proširenju paketa UEFA Lige Evrope. Novi paket prava će obezbediti veći broj pojavljivanja u medijima što podrazumeva povećanu vidljivost brendova i proizvoda lokalnih banaka.

Pored toga, UniCredit ima mogućnost da usmeri fokus na pružanje podrške svakodnevnom poslovanju, budući da će Grupa imati pravo da kroz UEFA Ligu šampiona i UEFA Ligu Evrope promoviše široki asortiman proizvoda, uključujući promocije za plaćanja i saradnju sa osiguravajućim kompanijama i pružaocima usluga transfera novca. U narednom ciklusu sponzorstva, UniCredit će imati novo jedinstveno i ekskluzivno pravo, što će mu omogućiti da do petoro dece prati sudije na teren pre svakog meča UEFA Lige šampiona. Pored nastavka Ture trofeja UEFA Lige šampiona, UniCredit je stekao pravo da pokrene i Turu trofeja finala UEFA Lige Evrope ukoliko se finale održava na jednom od glavnih tržišta UniCredita.

“Tokom prethodnih godina partnerstvo sa UEFA-om je predstavljalo glavni pokretač naših zadatih ciljeva. Budući da smo već uspešno plasirali naš brend, proširen paket prava nam dozvoljava da fokus usmerimo na podržavanje svakodnevnog poslovanja i osposobljavanje lokalnih brendova. To će nam omogućiti da pridobijemo još više fudbalskih fanova širom Evrope, obezbeđujući nam dodatnu prodaju i otvarajući dodatne mogućnosti“, izjavio je Federiko Giconi, predsednik Izvršnog odbora UniCredita.

„UniCredit je jedan od naših sponzora već 6 godina i mi smo veoma zadovoljni što smo uspeli da se usaglasimo oko produžetka saradnje. Njihova podrška i doprinos, posebno kada je u pitanju promocija naših takmičenja širom Istočne Evrope, je veoma vredna, rekao je Gi-Loran Epštajn, direktor marketinga UEFA-e.

Tura trofeja UEFA Champions League 2014

Karavan Ture trofeja UEFA Champions League 2014, koju predstavlja UniCredit, posetio je četiri zemlje i šest gradova. Pehar su prvi videli stanovnici Bratislave od 26. do 28. septembra, zatim je od 2. do 4. oktobra bio izložem u centru Beča, građani Zagreba su imali priliku da ga vide od 10. do 12.10, dok je kulminacija doživeo od 14. do 19. oktobra u Srbiji. Trofej je u utorak 14. oktobra bio izložen u Novom Sadu, u sredu 15. oktobra u Nišu, a zatim i na poslednjoj stanici Ture u Beogradu, u periodu od 17. do 19. oktobra. Priliku da osete jedinstvenu atmosferu koju sa sobom novi ovo prestižno fudbalsko klupsko takmičenje, kao i da se slikaju ne samo sa popularnim trofejom, već i sa fudbalskim legendama Dejanom Stankovićem, Mičelom Salgadom i Dejanom Savićevićem imalo je oko 15 hiljada ljubitelja fudbala u Srbiji.

U Novom Sadu i Nišu trofej je došao u posebno dizajniranom šampionskom autobusu, u pratnјi Dejana Savićevića, dvostrukog osvajača čuvenog “ušatog” pehara.

Tura trofeja u Beogradu je otvorena konferencijom za medije kojoj su, pored predstavnika UEFA-e i UniCredita, prisustvovale i fudbalske legende Dejan Stanković i Mičel Salgado, zvanični ambasadori UniCredita za UEFA Champions League. Stanković i Salgado su, tokom posete Beogradu, posvetili deo svog vremena upoznavanju sa obožavaocima, deljenju autograma i slikanju sa njima.

U centru Beograda, na Trgu Republike, posetioci su mogli da posete multimedijalnu izložba Walk of Champions, na kojoj su mogli da uživaju u brojnim multimedijalnim igricama i da pogledaju originalne suvenire, dresove i opremu osvajača UEFA Champions League. Obožavaoci su imali priliku da se fotografišu sa trofejom, i da ponesu jedinstvene suvenire sa izložbe. U sva tri grada bio je organizovan i dečji fudbalski turnir Mini super liga, za polaznike škola fudbala.

Putem mikrosajta fanovi mogu da prate sve prethodne Ture trofeja, da pogledaju galeriju fotografija, kao i da saznaju više informacija u vezi sa našim sponzorstvom.

UniCredit Grupa je pokrenula novi veb sajt, a zajedno sa njim i mikrosajt posvećen sponzorstvu UEFA klupskim takmičenjima. Na novoj adresi možete pronaći aktuelne informacije, fotografije i video klipove vezane za najnovije događaje iz UEFA Lige šampiona i UEFA Lige Evrope. Vebsajt ima pregledan, minimalistički izgled sa jednostavnijim grafičkim prikazima, bržim učitavanjem sadržaja, a prilagođen je i mobilnim uređajima. Posetite adresu https://www.unicreditgroup.eu/en/uefa.html i pročitajte najnovije vesti iz UEFA Lige šampiona, UEFA Lige Evrope, kao i informacije o Turi Trofeja na koju će UniCredit imati novo jedinstveno i ekskluzivno pravo. Pored nastavka Ture Trofeja UEFA Lige šampiona, UniCredit je stekao pravo da pokrene i Turu trofeja finala UEFA Lige Evrope ukoliko se finale održava na jednom od glavnih tržišta UniCredita.

Mobile Phones
M Banking
Obavite bankarske transakcije bilo kad i bilo gde, od kuće, na poslu, dok ste u šetnji po gradu ili na pauzi za ručak, u zemlji i inostranstvu. Sa elektronskim bankarstvom UniCredit Banke sve je mnogo lakše.
ili ili
Spinning wheel animation

Loading