Prednosti kupovine na rate

Ako nemate čekove, a želite da obavite kupovinu na rate i to bez kamate, onda je kreditna kartica pravo rešenje za vas. Ova kartica, za razliku od čeka, nudi i više pogodnosti.
Jednostavno, sigurno i brzo plaćanje karticom vam olakšava svakodnevnu kupovinu, a kreditne kartice omogućavaju i veći kreditni limit, uz otplatu na rate.

Plaćanje na rate bez kamate mogu obaviti svi korisnici naših Mastercard i DinaCard kreditnih kartica. Za plaćanje na rate bez kamate nije bitno gde ćete kupovati, jer je ono moguće za sve transakcije kako u zemlji, tako i u inostranstvu, pa čak i kada podižete gotovinu sa bankomata, ili obavljate Internet plaćanja.
Nije neohodno da odluku o kupovini na rate donesete u trenutku plaćanja ili podizanja novca sa bankomata, već je to moguće učiniti u bilo kom trenutku tokom tekućeg meseca.


Naknada za podelu transakcija na rate je ukinuta do 31. marta 2020. godine.

Sigurnost korišćenja kartice

Kreditne kartice

UniCredit Banke

DinaCard Mastercard platinum Flexia Mastercard kreditna kartica

Kupite danas, platite kasnije

Podela na rate je pravo rešenje za porodično putovanje, ili kupovinu vrednijih stvari koje ne možete u potpunosti platiti odmah. Naravno, keš kredit je pravo rešenje za kupovinu automobila, nameštaja ili skupe tehnike, ali za manje kupovine možete koristiti karticu i podeliti plaćanja na rate. Uz plaćanje Flexia Mastercard kreditnom karticom, imate mogućnost izbora modela otplate koji vam najviše odgovara.

  • Ako kupovinu podelite na rate, iznos će se podmiriti prema odabranom broju rata. Ovo je „installment“ model korišćenja kartice, pogodan ukoliko želite da upravljaju svojim finansijama sa jasnim planom otplate.
  • Flexia Mastercard kreditna kartica funksioniše i po „revolving“ principu, koji omogućava da uplatom minimalnog procenta utrošenih sredstava u prethodnom mesecu, izmirite svoje mesečne obaveze.

Takođe, ako vam je potreban veći kreditni limit, možete i ranije podmiriti svoj dug, i tako osloboditi raspoloživi limit na kartici.

Dodatna pogodnost prilikom rezervisanja smeštaja na booking.com


Ukoliko često putujete, preporučujemo našu Mastercard platinum kreditnu karticu. Ova premijum kartica pruža brojne pogodnosti širom sveta. U želji da svako putovanje i boravak u inostranstvu budu prijatni i sigurni, obezbedili smo Zdravstveno-putno kombinovano osiguranje, kao i Priority Pass karticu, koja korisnicima obezbeđuje pristup VIP salonima na preko 1000 aerodroma širom sveta.