Početna > Elektronsko bankarstvo
Štampa Dodaj u Favorites

Elektronsko bankarstvo

Da li ste računali koliko vremena gubite dok popunjavate papirne naloge, tražite mesto za parkiranje, prelistavate desetine listova izvoda? Želite li brži uvid u stanje na Vašim računima, sigurnije poslovanje, lakšu analizu prometa? Drugim rečima, Vašem preduzeću je potrebno elektronsko bankarstvo.

Elektronsko bankarstvo je savremeni način komuniciranja klijenata sa svojom bankom.

Sve što je potrebno obavljate iz Vašeg preduzeća ili bilo kog mesta na svetu - udobno, brzo i jednostavno!

Svakodnevna plaćanja obavljaju se daleko brže, za samo nekoliko sekundi. Imate direktan uvid u trenutno stanje, tekući promet, kursne liste. Podatke možete koristiti za dalju obradu u nekim od programa za obračun, knjigovodstvo ili prezentacije. Sigurnost rada je zagarantovana. Sva komunikacija sa bankom je šifrovana i potpisana od strane pošiljaoca, tako da se može pratiti trag svake akcije.

Omogućite sebi set inovativnih bankarskih usluga jednostavnim klikom miša za:

  • Domaći platni promet
  • Platni promet sa inostranstvom
  • Valutiranje naloga unapred
  • Udaljeno potpisivanje naloga
  • Upit u stanje po računu u realnom vremenu
  • Prijem bankarskih izvoda po računu
  • Razmenu poruka elektronskim putem između Vas i Banke
  • Prijem kursnih lista
  • Pristup računu samo uz pomoć Internet čitača uz korišćenje korisničkog imena i lozinke

Ponuda


UniCredit e-b@nking

UniCredit e-b@nking sistem predstavlja naše lokalno rešenje u oblasti elektronskog bankarstva. To je visoko bezbedan sistem veoma lak za upotrebu koji je dizajniran u potpunosti prema vašim potrebama.

M banking

M banking Vam obezbeđuje potpunu kontrolu nad sopstvenim finansijama putem mobilnog telefona. Plaćajte u pokretu, brzo i sigurno, bez ograničenja i sa pristupom računu 24 sata 7 dana u nedelji! U ponudi sredinom marta!

M Token

Mobilni token je softverska aplikacija koju je moguće instalirati na mobilnom telefonu ili drugom uređaju, a služi za generisanje jednokratne lozinke za identifikovanje korisnika direktnog kanala. Na ovaj način aplikacija omogućava korišćenje mobilnog telefona ili drugog uređaja umesto tokena.

POS terminali

UniCredit Banka Srbija obezbeđuje ugovornim trgovcima POS terminale na kojima je moguć prihvat kartica vodećih svetskih brendova, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, bez obzira na banku i državu izdavaoca, kao i prihvat nacionalne platne kartice DINA. Pored toga, postoji i mogućnost prihvata platnih kartica koje su izdate od Diners Cluba.

eCommerce

eCommerce usluga UniCredit Banke omogućava trgovcima, pravnim licima registrovanim u Republici Srbiji, koji imaju onlajn internet prodavnice, da svoje proizvode i usluge naplate putem platnih kartica, u sigurnom okruženju i realnom vremenu.

MultiCash

MultiCash sistem je naše drugo rešenje za elektronsko bankarstvo koje predstavlja veoma komforno rešenje za naše internacionalne klijente. Koristeći ovaj sistem oni su u mogućnosti da vode svoje račune u više Banaka, članica UniCredit Grupe, u regionu.

Online Banka

Online Banka je naš treći sistem za elektronsko bankarstvo namenjen fizičkim licima. To je aplikacija koja je veoma laka za korišćenje i veoma bezbedna. Ova aplikacija je dostupna sa bilo kog modernog operativnog sistema. Za pristup sistemu potrebni su samo token uređaj (generator jednokratnih lozinki – tokena) i lična identifikacija.

SMS Info

SMS Info je naš najnoviji proizvod. Sa ovim servisom možete pregledati stanja na Vašim računima, 24h dnevno, 7 dana u nedelji samo uz korišćenje mobilnog telefona.


Kursna lista
28. avg 2015. Kupovni Prodajni
EUR 117,460 123,237
USD 101,927 111,756
CHF 105,610 116,026